Tricou monocrom

Tricou alb și blugi albastru … clasic … Dar nici măcar nu conduceți un dulap de bază al unui tricou alb cu un cadru. Experimentați culorile și veți realiza că alte culori nu arată mai rău decât albul. Să fie mai multe, pot fi cu inscripții sau printuri, dulapul de bază al unui om este un tricou cu amprente. Aceasta este o combinație excelentă pentru imaginea „unui băiat dintr-o fermă vecină”. Și chiar dacă nu sunteți băiat, aceasta nu este imaginea care poate fi supusă hara-kiri la modă.

blugi

Cu o pereche de blugi albastri în dulap veți purta întotdeauna ceva. Acest element ar trebui să aibă un om de încredere în garderoba ta. Dulap de bază de blugi bărbațiDacă o varietate de nuante de albastru, este mai bine să alegeți unul întunecat. Jeans se potrivesc perfect în fiecare imagine și vor fi relevante pentru toate pantofii de la adidași la mocasini.

pulover

Nu trebuie să arate ca mătușa ta care ți-a legat-o. O dulciuri este o necesitate Dulapul de bază al omului este tricotat stilului tău și formei corpului. Arătați un tricou mare cu un decolteu V care poate fi pus pe o cămașă sau pe o cămașă. Gâtul tăiat rotund este, de asemenea, o opțiune bună, dar pentru a conecta jumperul cu întregul garderobă mai bine în alegerea sa în culori neutre: negru, gri, bej sau alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *