Și, în final, un mic secret de a fi nimic în neregulă cu un cadru în selecție

– Achiziționarea unui pat, nu uitați să indice dacă rama este inclusă în costul. Uneori, suna vânzător la preț, nu exprimă faptul că prețul de tampoane de lipire grila acolo nu este inclus.

– Selectați cadrul pentru a verifica cu atenție calitatea sudurii. Unii producători de păcat, care este sudat la elementele de cadru de metal dot. Acest lucru este inacceptabil !!!

Să acorde o atenție la numărul de poli -. Este de dorit ca un singur cadru de cel puțin 5 la cele patru colțuri și în mijlocul laturii bară transversală. dublu

– Nu toate modelele de pat sprijinite, ar trebui să fie de cel puțin 6 Dar este lui. Uneori, nu picioarele să fie vreodată – funcția lor este realizată prin purtarea tsargi pat în sine, adică, panourile laterale, planta pe sol.

– Verificați dacă există posibilitatea de a regla înălțimea suportului. Aceasta este o caracteristică foarte la îndemână, mai ales că prețul diferă un cadru doar ușor.

– Se introduce grosimea țevii metalice. există producători pe piață,

susțin că această opțiune este egală cu 1,5 mm în produsul lor, atunci când, în fapt, există mai puțin de 0,5 mm. Vizual, acest truc nu va fi recunoscut. Dar, dacă ați cumpărat un cadru de pat și cu ea în serviciu, sa întâmplat ceva ce judeci pentru a dovedi că nu se potrivește caietul de sarcini și de a lua banii înapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *