Piese de schimb pentru tractoare

vânzarea companiei de piese de schimb pentru tractoare si alte masini agricole pentru ultimii ani mulți. Dorind să cumpere piese de schimb de pe tractor, amintiți-vă: în cazul în care o inspecție componentă externă provocări care bănuiți calitatea lor – nu merita riscul, a cerut să-l înlocuiască. De regulă, fiecare magazin are piese în gama sa de mai multe exemplare. Piața de multe companii, cu toate acestea, să încerce să aibă încredere în alegerea dvs. furnizori de încredere, care sunt cunoscute pentru calitatea lor.

Atunci când comandați piese de schimb pentru tractoare in magazinul nostru, puteți obține o serie de avantaje:

serviciu rapid și atitudine prietenoasă față de clienții noștri;
cele mai bune prețuri și o gamă largă;
calitatea pieselor este asigurată;
sistem de reduceri.

În magazinul nostru on-line este destul de o gamă largă de piese de schimb de înaltă calitate pentru tractoare.

Tractor – este un tip separat de vehicul în cazul în care de tracțiune ridicată. Suprafata de tractoare, în majoritatea cazurilor, este agricultura. Ele sunt folosite pentru arat, semănat și recoltat, precum și mașini și unelte care nu se deplasează în mișcare. Tractoarele pot fi echipate atât cu jumătate și echipamente pe jumătate asamblate.

Există două tipuri principale de tractoare, roți; pe șenile.

Fiecare dintre aceste specii nu este numai avantaje, dar și dezavantaje.

  • Водна помпа части за трактори

Tractoare sunt adesea folosite pe drumurile publice, astfel încât acestea să poată dezvolta o viteză mai mare și, în același timp, au puțină tracțiune. Utilizarea unor astfel de tractoare în vrac sol duce la derapaj, care este eliminat cu ajutorul all-wheel-drive. Cu toate acestea, aceste mașini sunt mai mici în greutate, și, prin urmare, este în mare măsură disipată în pământ. Prin urmare, este necesar să se mărească în mod semnificativ lățimea pneurilor tractorului reduce presiunea asupra solului.

În ceea ce privește tractoarele cu șenile, ei au o forță mult mai mare de roata, dar ele au un mare dezavantaj: ele nu pot rula pe o suprafață pavată, fără a distruge-l în proces. Singurele excepții sunt tractoarele cu șenile din cauciuc. Cu rată mică, care este de 30-40 km / h, lanțul de tractoare au, de asemenea, o presiune considerabil mai mică pe suprafața solului. Acest lucru se datorează într-o zonă mare de contact cu drumul la sol până când masa tractorului este aceeași cu cea a roții.

tractoare pe șenile sunt utilizate pe scară largă nu numai în agricultură. Cu nepretențioasă sale, ele sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în diverse industrii.

Cu toate acestea, în ciuda avantajelor și a dezavantajelor nu a avut un tractor special, ei sunt literalmente „palid”, în cazul în care piesele de schimb sunt în mod constant rupe în jos și să conducă la deteriorări. In cele din urma, piese de schimb pentru tractoare trebuie să maximizeze îndeplinească toate standardele și cerințele mediului în care lucrează pentru calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *