Întoarcere la Windows

Windows 8 surprins și supărat prea mulți oameni. Cel mai mare păcat a fost descărcarea de cunoștințe și deprinderi ale tuturor utilizatorilor existenți prin fereastra și porniți sistemul de operare în altceva. Diferențierea diferitelor dispozitive care nu este întâmplătoare pentru consumatori și Microsoft a dat seama, dar în cele din urmă calea cea mai grea.

Dorința de a unifica modul de utilizare a laptop-uri și tablete cu metroul live dale, construit aplicatii nu foarte bune și lipsa de meniu de start, confuz și subliniat de către utilizator mai casual la cel mai rău fanatic. Greșeala a fost semi-neclară, cu mult așteptatul update 8.1., Dar asta nu a oprit fluxul de clienți. În ceea ce pentru Windows Mobile (versiunea pentru smartphone-uri), diferența în interfața cu utilizatorul și lipsa de fluiditate în sincronizare între dispozitive, cum ar fi există în produsele de la Apple, a fost un decalaj imens.

Dorința de a avea încă clar atunci când sunt prezentate 8 – pentru a crea o singură platformă în cazul în care ambele computere, tablete și smartphone-uri pentru a utiliza mediul unificat. S-ar putea spune că acest lucru se întâmplă deja în formă.

„Noi construim serviciile noastre în jurul valorii, dar atunci când este vorba nu doar să creeze programe și să armonizeze experiența.” – Cuvinte de CEO Satya Nadel, la un eveniment de Microsoft la data de 21 ianuarie a acestui an.
Revoluția nu este atât de mult în sistemul de operare în sine ca și în modul în care dispozitivele de a comunica între ele într-un mediu armonios.

Centrul de acțiune

Aceasta este una dintre îmbunătățirile pe care Microsoft făcute de smartphone-uri și importate în PC-it e Action Center – un produs dezvoltat inițial pentru Windows Phone 8.1.
Conceptul de Microsoft e pentru a crea un mediu unificat de fluid, care este platforma respectă cerințele de dispozitive individuale, de reducere nu bruscați funcționalitate în software-ul, neobișnuit și incomod pentru utilizatori.

Comoditate pentru utilizare zilnică, care furnizează binar această îmbunătățire este faptul că într-un singur loc poate fi vizualizat memento-uri, email-uri, mesaje sau notificări Cortana, fără a fi nevoie să deschidă programe diferite.

Una dintre caracteristicile suplimentare ale Centrului de acțiune e, de fapt, înlocuiește familiar din Windows 8 Charms un bar. Avem acces rapid la setări, cum ar fi luminozitatea ecranului, conexiune la Internet și toate setările și acces rapid la modul tabletă.
Aici am ajuns la Continuum – caracteristică nouă de fluid de Windows 10 pentru a trece de la laptop la modul tabletă PC cu touch-screen, de suprafață sau alte dispozitive 2-in-1. Atunci când scoateți tastatura sau apăsând modul tabletă butonul, interfața modifică în mod dinamic – aplicațiile devin ecran complet și meniul de Start în sine, care dezvăluie caracteristici suplimentare concepute special pentru ușurința de operare în modul tabletă.

Hei Cortana!

Cel puțin, nimeni nu este singur în navigarea după utilizarea cheie-fraza „Hey Cortana”. O atenție specială transpira doamnă în Windows 10, un mod precis construit digital de asistent personal Cortana, luat de la Windows Phone și oarecum similar cu Siri de la Apple. Asistentul digital de a armoniza relația de laptop, telefon, și umanizarea puțin în stilul de calcul science-fiction. Prin plasarea de Cortana ambele telefoane și PC-uri, ajutând fluiditate în utilizarea diferitelor dispozitive Windows și transferul de muncă între ele.

Ca un asistent digital personal, Cortana oferă multe facilități – crearea de întâlniri în calendar și organizarea lui, memento-uri, setări rapide, dicta e-mailuri sau pur și simplu prezentarea știrilor legate de interesele personale introduse în Notebook său – mod de personalizare preferințelor fiecărui un singur utilizator. Fără a nimic vavezhdame ca o chestiune de deschidere a Cortana, poate fi vazut in prezent deja stabilit un interes în cazul meu – știri lume, și, desigur, – istorie web.

Poate fi determinată și ore liniștite (ore), silențioase, în care activitatea sau concediu nu pot fi încălcate de către notificările. Eficacitatea acestui asistent personal, cum ar fi Google Now, în funcție de cât de multe informații sunt partajate cu ea. Pe baza informațiilor partajate și obiceiurile stabilite ale utilizatorului, programul se învață și oferă, astfel, necesare în ore și locațiile respective ale acestora.

Desigur, Cortana a fost dezvoltat cu funcții specifice PC. În afara versiunea mobilă, aceasta nu este doar un asistent digital personal, dar interfața principală de căutare în computer – cum ar fi fișierele de muzică, programe și setări, precum și informații de pe Internet. Cererea poate fi scriind în câmp sau prin enunțare. Când setarea de ascultare activă, la locul de muncă nu au o atingere a pictogramei, dar asistentul de activare cheie frază.

Cortana poate răspunde inteligent la întrebări cu privire la anumite fapte enciclopedice. S-ar putea spune chiar glume, și am rugat-o să cânt cântecul meu – parțial este obținut.