Hard disk dimensiunea de 2.5 „este frecvent utilizat pentru laptop-uri

Unități de acest tip diferă de dispozitive similare de greutate modeste, lipsa de zgomot în timpul funcționării și consumul de energie economic. În plus, prețul de hard disk pentru laptop este destul de acceptabil. Unele modele au capacitatea de a criptare a datelor hardware care protejează datele împotriva accesului neautorizat.
La selectarea hard disk-ul în primul rând, utilizatorul atrage atenția asupra capacității și volumul tamponului. Cache – o memorie pentru stocarea informațiilor pe care utilizatorul solicită mai des. Cu cât volumul de stocare, de încărcare mai repede conținutul corespunzător. Soluția tampon are de obicei o capacitate de la 1,0 până la 2048.0 MB. Informația de viteză de înregistrare caracterizează spațiul de proces pe hard disk și poate fi de până la 160 MB / s sau mai mult.

Redarea datelor stocate pe hard disk depinde de rata la care arborele de antrenare se rotește. Cât este mai mare valoarea, pune în aplicare mai rapid de citire a datelor. În același timp, rotirea axului de mare viteză poate duce la încălzirea excesivă a dispozitivului: în acest caz, este necesar să se prevadă metode de disc de răcire. Fiecare unitate operează cu un anumit interval de timp necesar pentru o funcționare stabilă și completă a dispozitivului.
În timpul călătoriei de alegere este important pentru a investiga alte variabile, cum ar fi rezistența la impact, tipul de interfață și nivelul de zgomot în timpul funcționării. Printre cei mai mari producători par Samsung (Samsung), Hitachi (Hitachi), Western Digital (Western Digital), Toshiba (Toshiba), Seagate (Seagate). Cumpara cel mai bun hard disk sau laptop SSD-HDD cu adaptorul pentru instalarea într-un 3.5 „poate fi în tehnologia noastră magazin online digitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *