Erbicidul Aplicație: Cele mai importante sfaturi pentru tratamente eficiente și eficace

Ameliorator, sunt următoarele principii de bază se pot face aplicațiile lor erbicide mai eficace, eficient și intenționat. Din preparatul de injecție pentru a face acest lucru la plata cheltuielilor de ingrijire dividende mari.

Jonathan Siebert, Ph.D., Inrola manager de vânzări pe teren, propune crescatorii de a aborda câțiva pași importanți pentru a economisi timp, bani și dureri de cap, in timp ce BASF obtinerea cea mai mare performanță și valoarea erbicide pe care le aplică.

Siebert, de asemenea, constată că, crescătorii de sisteme de control al buruienilor Înrola folosind erbicid Înrola Duo, în porumb și soia permite ceea ce poate ajuta cultivatorii să simplifice cererile lor de cheltuieli. Înroleze Duo nu este încă înregistrată pentru utilizarea pe bumbac înrola.

pregătire echipamente
În cazul în care crescători gândesc la întreținerea pulverizatorului, ele tind să se mai întâi asupra menținerii motorului să se gândească. Cu toate acestea, toate aspectele legate de echipamentele lor merită atenție.

„Cultivatorii și aplicatoare trebuie să fie demontat toate componentele de pulverizare și curate”, spune Siebert. „Este important să se asigure că nu există nici un reziduu sau blocaje. De asemenea, verificați furtunurile, duzele, sitele și filtrele pentru a purta.”

Calibrarea este esențial ca să furnizeze cantitatea potrivită de erbicid pentru combaterea buruienilor în mod eficient, fără a pierde produs.

Este important să curățați pulverizatorului atunci când trecerea de erbicide. Atunci când un crescător utilizează o arsură sau o Vorerzeugungsprodukt, este important să se asigure că toate resturile de acest erbicid să fie purjate din sistem înainte de a adăuga produse. Reziduuri de erbicide reziduale dintr-o pre-emergentă pot cauza culturilor cauzate daune în cererea ulterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *