De ce au nevoie de o saltea?

După cum se știe, pentru saltele, recent a apărut în apartament. În ciuda acestui fapt au ocupat acum o anumită nișă pe piața de mărfuri. Desigur, acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă invenția nu are un număr mare de avantaje. Despre ele voi scrie mai târziu.

Să ne înțelegem cu toții același lucru pe care este necesar, saltea și că el atât? SALTEA – un capac cu o caracteristică specială, care va fi plasat pe saltea.

Principalele funcții ale capacelor pentru saltele:

1) protecția împotriva murdăriei saltea. SALTEA șterse perfect, și este potrivit pentru curățare. De notat că, în purificarea saltelei problemelor, mult mai mult decât o purificare de acoperire pentru saltele.

2) protecția împotriva abraziunii mecanice a saltelei. Cu ajutorul acestei funcții, puteți prelungi durata de viață a saltelei și simplifică întreținerea acesteia din urmă.

3) saltea poate elimina electricitatea statică.

4) Dacă nu aveți o saltea ortopedică, obținută în acest caz, este salteaua, vă puteți personaliza și îmbunătăți în mod semnificativ performanța saltelei vechi. Pentru a face acest lucru, trebuie să se consulte cu reprezentanții saltelei firmă care vă decideți să-l cumpere. Asigurați-vă că să acorde o atenție la dimensiunile și caracteristicile capacului saltelei.

Ca regulă, pentru saltele realizate din două straturi – bumbac si lana. Având în vedere două sensuri de design-ul, vara ai dormi confortabil într-o saltea de bumbac, iar iarna – pe lână înapoi. Există, de asemenea, acoperă saltea pentru copii. Ai două părți. Una dintre ele este dublu, iar al doilea – rezistent la apa.

Beneficii.

1) Saltea sunt fabricate din materiale ecologice, care nu provoacă reacții alergice și nu au proprietăți sensibilizante.

2) saltea furnizează strat izolator între saltea și pătură crescând în același timp semnificativ confortul.

3) utilizați un capac pentru saltele, puteți combina cele două saltele unice. Acesta este un avantaj foarte mare în cazul în care, de exemplu, soții au cerințe diferite pentru duritatea saltelei. În această situație, singura, și, probabil, principalii parametri care trebuie să rămână la fel – este înălțimea saltelei.

4) Având în vedere gama largă de capace pentru saltele, puteți alege opțiunea perfectă.

O gamă largă de saltele pot fi împărțite în grupe.

Primul grup.

saltea Huse de protectie. Este opțiunea cea mai economică. Funcția sa principală este de a proteja salteaua de uzură mecanică, contaminare sau deteriorare.

Un al doilea grup.

Acesteia îi acoperă saltea, care nu numai că au proprietăți de protecție și rezistență la umezeală. Proprietatile acestui grup de produse, acestea nu sunt doar pentru saltele pentru copii, dar, de asemenea, în practica medicală. Impermeabil strat de umiditate, datorită unui tip de membrană, care „respira”.

Al treilea grup.

Al treilea grup include saltele ortopedice, cu proprietăți predeterminate de rigiditate. Se întâmplă ca o nouă saltea pe practica nu este exact ceea ce ai vrut. Posibil, rigiditatea saltelei doresc să crească sau să reducă-l după ceva timp. Dacă ați podberete corect și mai convenabil saltea pad, puteți rezolva cu ușurință problema de duritate saltea. Înainte de a cumpăra un mai bun contact cu distribuitorul. O atenție deosebită trebuie acordată grosimea capacului saltelei ca un dependent de produsul lor rigiditate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *