Cumpărarea produselor cosmetice în zonele special amenajate

Deși calitatea importate din străinătate și produse în produsele cosmetice din Rusia este monitorizată, este evident că nu pe piață numai produse certificate. Acestea pot fi produse contrafăcute de produse ale unor mărci sau produse ale unor companii necunoscute de renume. Pentru a preveni frauda, toate produsele cosmetice în valoare de cumpărare în magazine sau farmacii mari, care nu sunt pe piețele sau în corturi, în metrouri. In plus fata de magazinele de specialitate, de regulă, un consultant, puteți obține toate informațiile de care aveți nevoie și luați samplere.

Întotdeauna verificați data de expirare a cremei.
Durabilitate – o perioadă stipulată de fabricantul produselor, sub rezerva anumitor condiții pentru transportul și depozitarea lor, în condiții de siguranță pentru viața și sănătatea consumatorului, iar acesta își păstrează proprietățile.

Fii crema atent „supraviețui” până la expirare numai în cazul în care el a păstrat dreptul – în camera nu prea umed și cald. Semnal la mijloacele menționate distruse mai devreme, aceasta poate fi o schimbare de culoare, miros sau textură, de exemplu, o emulsie de componente de bare – grăsime și apă. Imediat și fără remușcări, pierdem bani. Din când în când ar trebui să fie un audit al inventarului lor de origine al produselor cosmetice, în timp pentru a scăpa de borcane expirate.
nu cumpara produse cosmetice în mod spontan
Mai întâi încercați să găsiți în cazul în care nu există nici o informație – poate salva o mulțime de frustrare și a deșeurilor. Discuta cu consilierii companie de cosmetice, cât, pentru a primi samplere. Fiecare producător de cosmetice care se respectă are acum un site web, unde puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *