cum de a alege scaunul de birou dreapta

Stai confortabil? Vei fi, cu sfaturile noastre cu privire la modul de a alege scaunul de birou potrivit pentru biroul de acasă.

Verificați foaia de timp
Cât timp ai de gând să-și petreacă stând în acest scaun? Dacă vorbim de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, veți dori să aleagă cu înțelepciune, sau pregătiți pentru unele facturi de masaj si fizio voinic o dată pe spate, gât și dureri de umăr lovituri. Pentru a evita acest lucru, coate, șolduri și genunchii ar trebui să fie la 90 de grade atunci când sunteți așezat la birou – și că doar va fi posibil cu un scaun care are scaun reglabil pe înălțime, înclinare și suport lombar.

Luați în considerare spațiul de lucru

În cazul în care biroul dvs. este oriunde în apropierea unui zbor de scări, un scaun pe roți nu poate fi cea mai inteleapta alegere. În mod similar, dacă nu aveți mult spațiu, poate doriți un scaun care poate juca alte roluri prea, la masa de cină, de exemplu. Gândiți-vă exact modul în care acest scaun se va potrivi în casa ta înainte de a începe de cumpărături.

Numărați banii
Cerul este limita atunci când vine vorba de prețurile de scaun, dar nu simt că trebuie să-și petreacă o mare cantitate de calitate. Ai putea ridica un scaun pentru 20 $ pe Gumtree, 200 $ la Officeworks sau 2000 $ de la un designer de iconic – și fiecare dintre ele ar putea fi perfect pentru tine, dar nu va ști până când stai în ea, așa că …

Ia-o pentru un test drive
Cum arată divin pe iPad-ul ar putea simți ca lenevind pe un sac de buloane IRL – deci prin toate mijloacele magazin on-line, dar nu fără a găsi cel mai apropiat concesionarul dumneavoastră și testarea-l. Și nu fie mofturos despre asta. Nepriceput. A se sprijini. Ridică-te, stai jos din nou și roată, înainte și înapoi. Fă tot ce-ai găsi te face într-o zi normală, și să acorde o atenție pentru a stabili dacă există ceva care nu se simte bine. Este greu să se rotească? Sunt brațele la o înălțime ciudat? Este scaunul prea pufoasă, sau prea tare? La fel ca Goldilocks la casa celor trei ursi sunteți în căutarea pentru ceva care este „doar dreptul“. Dar, cu mai puțină intrare prin efracție.

Nu doar stai acolo
Chiar și un scaun mare este cel mai bine dacă nu sunteți blocat în ea toată ziua. Deci, odată ce ați ales biban perfectă și instalat în biroul dumneavoastră, nu uitați să luați pauze regulate. Configurarea spațiului de lucru pentru a încuraja o anumită cantitate de mișcare și schimbarea posturii. Stand pentru a face apeluri telefonice. Du-te pentru o plimbare la prânz. Păstrați pe mișcare, pentru a face acest timp productiv ca se poate sta.

Privind pentru a crea sau actualiza biroul de acasă? Check out galeria noastră pentru unele mari idei inspiratoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *