Ce să caute atunci când o selecție balsam

Dupa tipul de aer conditionat definit, pe care doriți să le instalați, puteți merge la o selecție detaliată. ar trebui să acorde o atenție la următorii parametri sunt:

Producătorul. Desigur că este mai bine pentru a alege o companie cu numele, dar nu merită urmărit pentru branduri de moda. Alegerea celei mai bune dintre cele trei lideri nu au, și numărul.
Serviceability. Asigurați-vă că pentru a întreba cât de des ar trebui să curățați filtrele și schimba aerul condiționat atunci când este necesar, condensului se poate scurge. Dacă instalați instalația de aer condiționat cu ajutorul alpinisti industriali, întreținere și reparații este de natură să solicite participarea lor.

Costurile de exploatare. Evaluarea acestei opțiuni duce adesea la alegerea mai scumpe de aer condiționat, ca și în funcție de instalare, întreținere, reparații necesare, consumul de energie și să le costul total mai puțin. Dacă stați împotriva costul de achiziție de aer condiționat în fața unei bariere psihologice, estima costul de proprietate.
Funcții suplimentare. aer condiționat moderne, versatil în mod normal. încălzirea spațiului, ionizare, și purificarea aerului, care lucrează în modul de repaus, de management speciale – toate pot face șederea în spațiu se intample mai convenabil vazut pentru tine sau numai în ceea ce privește costul de aer condiționat. Multe funcții, în practică, nu poate fi una utilă, deci ar trebui să evalueze în mod realist nevoia lor.

Desigur, sistemele noastre de ghidare mici este doar un singur set de interes primar. După această informație este dobândit, puteți înțelege mai bine ceea ce sunt interogați în magazin, și în schimb – pune întrebările corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *