Aterizare corectă: subtilitățile alegerii îmbrăcămintei bărbaților

La aterizarea ideală a îmbrăcăminții bărbaților, nimeni nu va spune mai bine decât croitorii cu London Savile Row. Dar chiar și lucrurile din magazin pot să arate și să se simtă pe corp ca și cum ar fi fost cusute special pentru tine. Ce să căutați pentru a obține acest efect?
Tricouri și polo

Tricou – baza dulapului de zi cu zi. Și, deși stilul casual este asociat cu relaxarea, așezat pe o figură, astfel de lucruri ar trebui să fie prin reguli. Prin urmare, tricourile de bază alese corect ar trebui să vă potrivească perfect pe linia umărului și să se potrivească, dar nu strângeți trunchiul. Lungimea corectă a manșetei este de până la mijlocul bicepsului, iar lungimea cămășii însăși este puțin sub centură.

Cămașa de polo nu se potrivește atât de aproape de corp – există întotdeauna spațiu între piele și cârpă (dar nu suficient pentru ca lucru să stea pe tine). Lungimea corectă pentru 1 cm închide buzunarele superioare ale pantalonilor. Coliere diferă în funcție de densitate și configurație, dar un guler tradițional cu două straturi de guler oferă o potrivire mai bună. Și, deși nu este nevoie să fixați butonul de sus al poloului, ar trebui să aveți suficient spațiu pentru a face acest lucru fără obstacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *