Atacurile hackerilor în 2016

La sfârșitul lunii trecute (30 noiembrie) pentru ora 27, a fost zi sărbătorită de calculator de securitate, care a apărut în 1988, după depășirea primei amenințare la scară de masă – Morris vierme. Acest lucru combinat cu orizont 2016 este un bun prilej pentru a rezuma ceea ce au fost cele mai mari pericole în domeniul tehnologiei informației în 2015

Nu mai puțin misterioasă este povestea care a avut loc în 1937, în China. La sud de Nanjing 3.000 de soldați chinezi să ia poziție defensivă pe una dintre poduri. Dimineața, înainte de atacul neașteptat de radio cu echipa se destramă. A trimis o inspecție ofițerii nu au găsit nici organisme sau semne ale oricărei acțiuni militare. Pentru exod în masă nu se poate vorbi pentru că soldații au trebuit să traverseze un pod păzit. Atunci ce sa întâmplat cu atât de mulți oameni? Nici un răspuns până în prezent.
Un alt eveniment frapant este înregistrat în lista de puzzle-uri misterioase. În 1930, în Canada, pe un lac dispare sat mare eschimos. Lipsa de 2000 remarcă unul dintre locuitorii săi, care a lipsit de la 2 săptămâni. Uimitor a fost faptul că, în toate clădirile sale orientate spre abordarea locului. Cererea pentru persoanele care nu dat nici un rezultat. Nu au existat urme și în jurul satului.
Aceluiași tip de secrete, putem trata si multe fapte despre dispariția oamenilor de a merge exemplu sadove.Taka în Filipine pe insula Tokelau, la 10 noiembrie 1955, câteva zeci de metri de mal a găsit nava cu motor „Häupl” fără 25- echipajului și a pasagerilor. Toate încercările de a găsi oameni absolut nu a reușit. Și, în 1941, într-un mic golf găsit nava „Islanda” în stare bună, dar nimeni de la bord.
Toate aceste fapte și până în prezent nici o explicație convingătoare. Poate că, prin urmare, se încadrează în Enciclopediei faptelor obscure ale lui Richard Lazăr „Dincolo de limitele posibilului”. Dar, ar trebui să existe nici un motiv fizic pentru astfel de fenomene? Studiul meteoritilor trântit cu o viteză sonică uriașă în atmosfera Pământului (realizată o dată de către autor), arată că aceste pietre cerești sunt încărcate cu potențiale uriașe, valori care, potrivit estimărilor, ar putea ajunge la milioane și miliarde de volți. Există două scenarii posibile de deznodământ. În primul caz, care formează o derivă între meteorit și Pământ construi potențialul turnat pe planetă, toată energia cinetică este transformată în energie electrică, care provoacă explozia meteorit.
Dar este, de asemenea, posibil, a doua opțiune în cazul în care meteorit poate fi distrus înainte de explozie. Apoi, potențialul va fi redus, nu va exista nici o abatere, dar tensiunea din atmosferă va rămâne timp de câteva ore, scade treptat. Potențialul ridicat este capabil de a provoca un fenomen de atracție electrostatică, în cazul în care obiecte grele, oameni, copaci, chiar și iahturi mici pot fi ridicate în aer și pot fi transportate pe distanțe lungi.
Este posibil ca acest motiv „forță meteorit” pentru dispariția atâtor oameni. Cel puțin pentru moment o astfel de situație se explică în parte, misterele au dat naștere la diferite legende și mituri.

O părere la “Atacurile hackerilor în 2016

Comentariile sunt închise.